Back to All Events

de Zuilense Salons

GGSM6982.jpg

De eerste van de Zuilense Salons op woensdag. Voortzetting van samen eten, nu op iedere woensdag. Eens in de maand nodig ik  (een) muzikant(en) uit om live bij ons te spelen. Je bent welkom vanaf 18.00. Ik stel me bijzondere avonden voor met interessante gesprekken, grappige conversationpieces, verhalen over iets dat je aan het maken bent, iets dat je bezighoudt, een tekst die je intrigeert, betekenisvolle stiltes.

Deze eerste avond laat ik een korte film zien van een inspirerend mens: documentairemaker Mendel  Hardeman en zijn partner Suzanne Dick

Wellicht ontwikkelen we nieuwe gewoontes naast eens per maand een muzikant erbij. Ik ben benieuwd en hou me aanbevolen voor nieuwe ideeën.

Deelname is 10, per persoon voor de maaltijd. Als er muziek is, vraag ik 5,- voor de muzikant of wat je meer kunt missen. Je kunt je opgeven per mail tot uiterlijk maandagavond van te voren. Heb je dieetwensen, leg ze me voor. Ik kook meestal vegetarisch, en zonder moeite gluten en/of zuivelvrij.

Welkom!!!!